Házirend
 1. Mozilátogató a mozijegy megvásárlásával elfogadja a Házirendet.
 2. Házirend egy példánya megtalálható a mozi területén, valamint a mozi weboldalán.
 3. A mozi a műsorváltozás jogát fenntartja.
 4. A mozi előadásaira mindenki köteles jegyet váltani (például rendőr, katona, újságíró, 2 éves kor feletti gyerek).
 5. A lefoglalt jegyeket csak a mozi pénztárban van módunk kiadni.
 6. Pénztártól való távozás után (például téves időpontra kiadott jegy) nem áll módunkban reklamációt elfogadni.
 7. Az előre lefoglalt jegyek átvételének lehetőségét a mozi az előadás kezdete előtt 30 percig biztosítja, így az időben át nem vett jegyekért a mozi felelősséget nem vállal.
 8. A lefoglalt jegyeket soron kívül kiadni nem áll módunkban.
 9. A mozijegy átvétele során van lehetőség a mozijegyen szereplő adatok, a kiválasztott előadás és hely ellenőrzésére és egyeztetésére, a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.
 10. Az internetes jegyvásárlási rendszerben vásárolt jegyek esetében az Internetes jegyvásárlási feltételek elállási jogra vonatkozó szabályai az irányadóak: A Néző az elállás jogát a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) bekezdés l) pontja alapján nem gyakorolhatja tekintettel arra is, hogy a szerződés tárgya szerinti filmvetítés kifejezetten olyan szabadidős tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatásra irányul, mely kizárólag a Néző által kiválasztott és Szolgáltató által visszaigazolt pontosan meghatározott időpontban (teljesítési határidőben) tartandó filmvetítésre vonatkozik.
 11. Amennyiben a néző a filmvetítés meghirdetett kezdő időpontját megelőző 30 percig a helyszínen, a mozipénztárban történő visszaváltással vissza kívánja váltani az előzetesen megvásárolt jegyet, úgy ezen kérésnek a Szolgáltató jogosult, de nem köteles eleget tenni.
 12. A Rendezvény elmaradásán kívül egyéb esetekben a belépőjegyek visszaváltására nincs mód.
 13. A moziban igénybe vehető kedvezményekről, a helyárakról, illetve a jegyváltás egyéb részleteiről a pénztárnál tájékozódhat.
 14. A mozitermekbe csak érvényes jeggyel lehet belépni és csak az előadás végéig lehet ott tartózkodni. Előadásra nincs lehetőség álló jegyet váltani, pótszék nincs, a lépcsőn, földön ülni szigorúan tilos. Termeink fix férőhelyesek, ezen felül jegyet nem adunk ki.
 15. A mozi területén lévő szolgáltatásokat mindenki, csak saját felelősségre veheti igénybe.
 16. A mozi előadásait – a kifejezetten 3 év alatti gyermekek számára is meghirdetett előadások kivételével - 3 év alatti gyermekek szülői felügyelettel sem látogathatják.
 17. A filmek korhatárra vonatkozó előírásai ránk kötelező érvényűek, ezért munkatársaink felhívhatják a figyelmet a korhatár-korlátozásra, és a szülői kíséret szükségességére.
 18. A mozi nem vállal felelősséget a reklámokban, előzetesekben, és a filmekben elhangzott tartalmakért.
 19. A mozi területén, csak a Mozibárban vásárolt termékek fogyaszthatók.
 20. Elmaradt előadás esetén a Mozibárban vásárolt termékek árát nem áll módunkban visszatéríteni.
 21. 18 éven aluliakat nem áll módunkban kiszolgálni alkohol tartalmú termékkel.
 22. Az előadást vagy a vendégeket nem megfelelő viselkedéssel (pl. hangoskodás, agresszív viselkedés), illetve bármilyen egyéb módon zavarókat (rendezetlen, koszos vagy hiányos ruházat, ittas vagy egyéb más bódult állapot, hangoskodás, rendbontás, kéregetés, stb.) a mozi dolgozói az épület/moziterem azonnali elhagyására szólíthatják fel, még akkor is, ha az illető érvényes mozijeggyel rendelkezik. Ittas vagy rendezetlen kinézetű egyéneket mozijeggyel nem szolgálunk ki, illetve még érvényes mozijeggyel rendelkezőknek is megtagadhatjuk az előadásra való bejutást.
 23. Bár a mosdók használata ingyenes, azokat az érvényes mozijeggyel rendelkező vagy a Mozibár részen fogyasztó vendégeink részére tartjuk fent. Ha valaki nem rendeltetésszerűen használja a mosdókat, zavarja a fent említett módon a mozi vendégeit, munkatársaink azonnali távozásra szólíthatják őt fel.
 24. A mozi területén található székeket és asztalokat az aktuális előadásra várakozó, illetve a Mozibár részen fogyasztó vendégeink részére tartjuk fent.
 25. A mozi területén tilos engedély nélkül bármilyen kereskedelmi, áruforgalmi (árusítás stb), illetve promóciós (termékek, szórólapok osztogatása, kihelyezése) tevékenységet folytatni.
 26. A mozi területére kerékpárt, egyéb nem gépi és gépi meghajtású járművet behozni tilos.
 27. Előadás alatt a mobiltelefon használata tilos! A tiltás megszegőit a mozi dolgozói a moziterem azonnali elhagyására szólíthatják fel.
 28. A mozi teljes területén tilos a dohányzás!
 29. A menekülési útvonalakat szabadon kell hagyni!
 30. A mozi területére tilos minden olyan tárgy bevitele és használata, amely a mozi személyzetének megítélése szerint a közbiztonságot sérti vagy veszélyeztetheti, vagy amely a többi látogatóban félelmet, riadalmat kelthet, vagy amely a többi látogató szórakozását más okból zavarhatja, korlátozhatja.
 31. Nem áll módunkban felelőséget vállalni, ha egy mozilátogatót egy másik mozi átogató miatt ér bármiféle sérelem.
 32. A mozi területére állatot behozni tilos, kivétel a vakvezető kutya.
 33. A mozi területére bevitt, illetve ott elveszett, elhagyott értéktárgyakért a mozi nem vállal felelősséget.
 34. A mozitermekbe kamerát, illetve más kép- és hangrögzítő eszközt használni tilos. Az előadásokon vetített filmekről, azok kép, illetve hanganyagáról (akár csak részletekben is) felvételt készíteni tilos! A Moziban a Magyarországon hatályos, a szerzői jogokra vonatkozó törvényeket megsértő látogatókat a mozi személyzete a mozi területéről eltávolítja, ellenük a mozi rendőrségi feljelentést tesz.
 35. A Rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek, a Rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.